CONTACT

info@troja.si
TEL; +386 (0) 1 563 70 09
GSM: +386 (0) 41 821 853

 

For Businesses

Coffee

Pri Troja Coffee za podjetja nudimo izdelavo lastne kavne mešanice za lokale ali za poslovna darila. Oglasite se v našem showroomu, kjer bomo med testiranjem skupaj izbrali okus vaše kave: od vrste zrn, mešanice, vse do stopnje praženosti. Izbrano kavo bomo po vaših željah tudi zapakirali in embalažo potiskali, vi pa jo lahko kot poslovno darilo ponudite vašim partnerjem, ali pa postrežete v vašem lokalu.

SLADKOR

K skrbno izbrani kavi sodi tudi kakovosten sladkor. Pri nas beli in trsni sladkor pakiramo v tri različne velikosti vrečk, in sicer po 3, 4 ali 5 gramov. Vrečke sladkorja so pogosto prva stvar, ki jo ob skodelici kave opazijo gostje, še preden se posvetijo kavi, zato je pomembno tudi to, kako so vrečke oblikovane. Poleg treh različnih velikosti pakiranj ponujamo tudi paličasto pakiranje, vrečke pa vam po naročilu tudi potiskamo. Podobo vaših sladkorčkov si lahko izberete sami, na voljo pa so tudi podobe, ki sta jih za nas ustvarili znani slovenski ilustratorki Ana Maraž.

TISK

Poleg kave in sladkorja lahko po vaših željah potiskamo tudi drugo embalažo, na primer za čokoladice ali piškotke, ki jih želite postreči vašim gostom. Za ta namen imamo pri nas napravo za flexotisk, s pomočje katere lahko vašim izdelkom dodate piko na i. Sprejemamo tako mala kot velika naročila, vašim željam pa se bomo povsem posvetili ne glede na količino potiskanih izdelkov.

en_USEnglish