KONTAKT

info@troja.si
TEL; +386 (0) 1 563 70 09
GSM: +386 (0) 41 821 853

Trgovina

Troja Caffe / Ročni mlin – Timemore G1 Plus Black/Wood
Sale

Ročni mlin – Timemore G1 Plus Black/Wood

220.00

Timemore G1 Plus ima enak visokokakovosten aluminij in črni oreh, uporabljen pri drugih modelih Timemore, vendar v večji količini in v drugačnem slogu.

Ohišje in notranjost drobilice sta izdelana iz aluminijeve zlitine; os, dvojni ležaji in ročica so izdelani iz nerjavečega jekla; in čeljust in zunanjost lovilca sta narejena iz črnega oreha.

Tudi mletje je vrhunsko, pri čemer E&B bruse modelov Slim in NANO Plus prevlečejo s plastjo titanovega nitrida, zaradi česar bodo zdržale dlje in se učinkoviteje hranile. G1 Plus ima stopničasti sistem za nastavitev mletja. Velikost mletja nastavite z vrtenjem gumba na dnu sredinskega zareza. Številčnica, ki je na kolesu, pritrjenem na os, pri obračanju v smeri urnega kazalca potisne sredinsko del bližje zunanji zarezi (kar ustvarja bolj fino brušenje) in potegne snop stran od zunanje zareze, ko jo obrnete v nasprotni smeri urnega kazalca (ustvarja bolj grobo brušenje) . G1 Plus ponuja celoten razpon mletja, espresso se začne pri približno 7 kliki od nič, preliv pa se začne pri približno 15.

Kapaciteta: 30g

Dimenzije telesa mlinčka: 170 x 50 x 50 mm

Materiali: aluminijeva zlitina, nerjaveče jeklo, črni oreh

Tip zareze: stožčast (420 nerjavečega jekla, prevlečenega s titanom)

Velikost zareze: 38 mm

SKU TIM_g1 Kategorija: Tags: , , , ,

Opis

Količina: 1 kos

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

sl_SISlovenščina